I Remember You

Herinneringsdekens

Graag ontvang ik reacties over mijn werk en/of deze site.

Ik ben blij met ieder bericht in dit gastenboek, dus laat gerust opmerkingen, ideeën of gewoon een groet achter!

 

 

Gastenboek

42 berichten op 9 pagina's
Bea Bentink-vlielander
05-01-21 14:50:44
Ik kreeg van mijn dochter een prachtig kussen van de kleding van mijn man. Aangenaam verrast.....wat ontzettend mooi en wat was ik er blij mee.
Ze had zelf een prachtige herdenkingsdeken laten maken door Carla.
Het heeft mij diep ontroerd om te zien wat er van de persoonlijke spullen van mijn man is gemaakt.
Ontzettend bedankt Carla.
Maak zo maar veel mensen blij.
Jonie Franke
21-12-20 15:23:40
Van de week een kussen en twee kussens mogen ontvangen. Wat zijn ze prachtig! Bedankt voor dit waardevolle aandenken en wat is het mooi afgewerkt met de knoopjes, zakken en ritsen. Is zijn geld meer dan waard.
Danielle Van Toledo
19-12-20 17:30:10
Carla maakt echt kunstwerken. En geeft hier een dierbare herinnering. Ze is persoonlijk, betrokken empatisch en betrekt je in het heel proces van het maken.
De afwerking is fantastisch te noemen.
Dank je wel Carla voor dit prachtige aandenken.
Anneke Verkaart
22-10-20 11:01:22
Lieve Carla,
Door de Corona kon ik niet naar Zwolle komen, maar dat was geen belemmering . We hadden veel contact en via foto’s en goed overleg heb jij met heel veel liefde 2 mooie kussens voor mij gemaakt, ook de uiltjes voor mijn kinderen, heel persoonlijk , het uiltje voor mijn kleindochter, die haar opa nooit gekend heeft is zo mooi geworden.
Het ontroerde mij diep toen de post het bij mij afleverde, het voelt goed dat we nu zo’n mooie herinnering hebben door jou met zoveel liefde en vakmanschap gemaakt.
Dankjewel,
Anneke❤️
Annemieke, Heike en Famke Stulp
28-11-19 14:46:24
Wat een uitzonderlijke gave heb je Carla, het vertalen van alle herinneringen naar zulke mooie items. Iedereen die ik het laat zien is er stil en ontroerd van, je bent echt goud waard en super goed, alle details kloppen gewoon. Super blij dat ik je site tegen kwam en je heb mogen leren kennen, of zou Harm beetje geholpen hebben, vast! Wens je alle goeds voor de toekomst, voor jezelf, je gezin en hoop dat je voor vele mensen nog vele mooie items mag maken!
Tonen: 5  10   20