I Remember You

Herinneringsdekens

Graag ontvang ik reacties over mijn werk en/of deze site.

Ik ben blij met ieder bericht in dit gastenboek, dus laat gerust opmerkingen, ideeën of gewoon een groet achter!

 

 

Gastenboek

44 berichten op 5 pagina's
Jolande van Haaren
29-03-21 13:17:12
Hoi Carla, het hele proces van kleding brengen, ideeen doorspreken en het in elkaar zetten van mijn herinneringsdeken aan mijn mam heeft me ontzettend goed gedaan. Niets dan lof voor je werkwijze en je ongelooflijke professionaliteit! De deken is een sieraad op mijn bed en een blijvende, warme herinnering aan mijn lieve moeder.
Inez te Pas
16-02-21 23:26:00
Hoi Carla,
Wij (ik en mijn broertjes) mogen al een hele tijd genieten van de mooie herinneringsdekens die jij hebt gemaakt met de kleding van onze overleden vader. Ik had niet verwacht dat dit op sommige momenten zo’n troost kon zijn. Echt ge wel dig hoe jij dit hebt gemaakt, prachtig! En super snel, dat had je zelf niet eens verwacht.
Ik raad iedereen aan om iets bij jou te laten maken. Nogmaals heel erg bedankt van ons! X
Bea Bentink-vlielander
05-01-21 14:50:44
Ik kreeg van mijn dochter een prachtig kussen van de kleding van mijn man. Aangenaam verrast.....wat ontzettend mooi en wat was ik er blij mee.
Ze had zelf een prachtige herdenkingsdeken laten maken door Carla.
Het heeft mij diep ontroerd om te zien wat er van de persoonlijke spullen van mijn man is gemaakt.
Ontzettend bedankt Carla.
Maak zo maar veel mensen blij.
Jonie Franke
21-12-20 15:23:40
Van de week een kussen en twee kussens mogen ontvangen. Wat zijn ze prachtig! Bedankt voor dit waardevolle aandenken en wat is het mooi afgewerkt met de knoopjes, zakken en ritsen. Is zijn geld meer dan waard.
Danielle Van Toledo
19-12-20 17:30:10
Carla maakt echt kunstwerken. En geeft hier een dierbare herinnering. Ze is persoonlijk, betrokken empatisch en betrekt je in het heel proces van het maken.
De afwerking is fantastisch te noemen.
Dank je wel Carla voor dit prachtige aandenken.
Anneke Verkaart
22-10-20 11:01:22
Lieve Carla,
Door de Corona kon ik niet naar Zwolle komen, maar dat was geen belemmering . We hadden veel contact en via foto’s en goed overleg heb jij met heel veel liefde 2 mooie kussens voor mij gemaakt, ook de uiltjes voor mijn kinderen, heel persoonlijk , het uiltje voor mijn kleindochter, die haar opa nooit gekend heeft is zo mooi geworden.
Het ontroerde mij diep toen de post het bij mij afleverde, het voelt goed dat we nu zo’n mooie herinnering hebben door jou met zoveel liefde en vakmanschap gemaakt.
Dankjewel,
Anneke❤️
Annemieke, Heike en Famke Stulp
28-11-19 14:46:24
Wat een uitzonderlijke gave heb je Carla, het vertalen van alle herinneringen naar zulke mooie items. Iedereen die ik het laat zien is er stil en ontroerd van, je bent echt goud waard en super goed, alle details kloppen gewoon. Super blij dat ik je site tegen kwam en je heb mogen leren kennen, of zou Harm beetje geholpen hebben, vast! Wens je alle goeds voor de toekomst, voor jezelf, je gezin en hoop dat je voor vele mensen nog vele mooie items mag maken!
Paul Kruizenga
27-07-19 15:42:14
Voor mij persoonlijk was het tijd om de kleding van mijn overleden vrouw op te ruimen. Ik werd attent gemaakt dat het mogelijk was om hier een herinneringsdeken of kussen van te laten maken. Zodoende kwam ik op de site van Carla uit, deze sprak mij gelijk aan. Na een afspraak gemaakt te hebben en alle kleding te hebben doorlopen is hier een mooie deken van gemaakt. Als ik er na kijk komen gevoelens en herinneringen op aan al die mooie momenten die ik met mijn grote liefde heb mee gemaakt. Nu heb ik nog iets tastbaars, en dat zal mij kracht geven om door gegaan! Het is goede beslissing geweest om dit te laten maken, en je kan zien dat het met toewijding en liefde gemaakt is. Carla bedankt!!
Geja Van Grootheest
03-06-19 07:50:00
Voor de 3e keer heb ik nu bij Carla een bestelling gedaan.
Nu voor 2 harten kussens van kleding van mijn oma die recent is overleden.
Net zoals eerdere werken die ik heb ontvangen zijn ze prachtig geworden. Ik ben er ontzettend blij mee. De liefde waar mee het gemaakt is is gewoon voelbaar.
Carla je doet prachtig en bijzonder werk. Ik hoop dat je nog veel mensen blij mag maken met een prachtig herinnering item.
Roswitha Verboeket
13-02-19 21:05:08
Vanuit Düsseldorf van harte bedankt voor al die mooie herinneringitems. Zo mooi en vooral persoonlijk. Alle dingetjes vertellen een eigen verhaal. Ik vond het heel bijzonder om samen hier naar toe te mogen werken. Het was niet te merken dat er heel wat kilometertjes en zelfs een grens tussen ons zaten. Ieder idee werd door Carla meteen omgezet. Vol spanning kwam ik dus uiteindelijk naar Zwolle en werd hartelijk ontvangen. Wat zijn de items mooi geworden. Nog mooier dan op de fotos te zien. Zo veel mooie kleine details. Een echt emotionale dag met bloed ( gelukkig niet van mij 😉), zweet en tranen (wel bij mij maar ook van geluk).
Fijn dat Carla haar werk met zo veel liefde doet. Ik hoop dat ze nog heel veel mensen met haar talent en inzet blij kan maken.
Tonen: 5  10   20