I Remember You

Herinneringsdekens

Graag ontvang ik reacties over mijn werk en/of deze site.

Ik ben blij met ieder bericht in dit gastenboek, dus laat gerust opmerkingen, ideeën of gewoon een groet achter!

 

 

Gastenboek

44 berichten op 3 pagina's
Jolande van Haaren
29-03-21 13:17:12
Hoi Carla, het hele proces van kleding brengen, ideeen doorspreken en het in elkaar zetten van mijn herinneringsdeken aan mijn mam heeft me ontzettend goed gedaan. Niets dan lof voor je werkwijze en je ongelooflijke professionaliteit! De deken is een sieraad op mijn bed en een blijvende, warme herinnering aan mijn lieve moeder.
Inez te Pas
16-02-21 23:26:00
Hoi Carla,
Wij (ik en mijn broertjes) mogen al een hele tijd genieten van de mooie herinneringsdekens die jij hebt gemaakt met de kleding van onze overleden vader. Ik had niet verwacht dat dit op sommige momenten zo’n troost kon zijn. Echt ge wel dig hoe jij dit hebt gemaakt, prachtig! En super snel, dat had je zelf niet eens verwacht.
Ik raad iedereen aan om iets bij jou te laten maken. Nogmaals heel erg bedankt van ons! X
Bea Bentink-vlielander
05-01-21 14:50:44
Ik kreeg van mijn dochter een prachtig kussen van de kleding van mijn man. Aangenaam verrast.....wat ontzettend mooi en wat was ik er blij mee.
Ze had zelf een prachtige herdenkingsdeken laten maken door Carla.
Het heeft mij diep ontroerd om te zien wat er van de persoonlijke spullen van mijn man is gemaakt.
Ontzettend bedankt Carla.
Maak zo maar veel mensen blij.
Jonie Franke
21-12-20 15:23:40
Van de week een kussen en twee kussens mogen ontvangen. Wat zijn ze prachtig! Bedankt voor dit waardevolle aandenken en wat is het mooi afgewerkt met de knoopjes, zakken en ritsen. Is zijn geld meer dan waard.
Danielle Van Toledo
19-12-20 17:30:10
Carla maakt echt kunstwerken. En geeft hier een dierbare herinnering. Ze is persoonlijk, betrokken empatisch en betrekt je in het heel proces van het maken.
De afwerking is fantastisch te noemen.
Dank je wel Carla voor dit prachtige aandenken.
Anneke Verkaart
22-10-20 11:01:22
Lieve Carla,
Door de Corona kon ik niet naar Zwolle komen, maar dat was geen belemmering . We hadden veel contact en via foto’s en goed overleg heb jij met heel veel liefde 2 mooie kussens voor mij gemaakt, ook de uiltjes voor mijn kinderen, heel persoonlijk , het uiltje voor mijn kleindochter, die haar opa nooit gekend heeft is zo mooi geworden.
Het ontroerde mij diep toen de post het bij mij afleverde, het voelt goed dat we nu zo’n mooie herinnering hebben door jou met zoveel liefde en vakmanschap gemaakt.
Dankjewel,
Anneke❤️
Annemieke, Heike en Famke Stulp
28-11-19 14:46:24
Wat een uitzonderlijke gave heb je Carla, het vertalen van alle herinneringen naar zulke mooie items. Iedereen die ik het laat zien is er stil en ontroerd van, je bent echt goud waard en super goed, alle details kloppen gewoon. Super blij dat ik je site tegen kwam en je heb mogen leren kennen, of zou Harm beetje geholpen hebben, vast! Wens je alle goeds voor de toekomst, voor jezelf, je gezin en hoop dat je voor vele mensen nog vele mooie items mag maken!
Paul Kruizenga
27-07-19 15:42:14
Voor mij persoonlijk was het tijd om de kleding van mijn overleden vrouw op te ruimen. Ik werd attent gemaakt dat het mogelijk was om hier een herinneringsdeken of kussen van te laten maken. Zodoende kwam ik op de site van Carla uit, deze sprak mij gelijk aan. Na een afspraak gemaakt te hebben en alle kleding te hebben doorlopen is hier een mooie deken van gemaakt. Als ik er na kijk komen gevoelens en herinneringen op aan al die mooie momenten die ik met mijn grote liefde heb mee gemaakt. Nu heb ik nog iets tastbaars, en dat zal mij kracht geven om door gegaan! Het is goede beslissing geweest om dit te laten maken, en je kan zien dat het met toewijding en liefde gemaakt is. Carla bedankt!!
Geja Van Grootheest
03-06-19 07:50:00
Voor de 3e keer heb ik nu bij Carla een bestelling gedaan.
Nu voor 2 harten kussens van kleding van mijn oma die recent is overleden.
Net zoals eerdere werken die ik heb ontvangen zijn ze prachtig geworden. Ik ben er ontzettend blij mee. De liefde waar mee het gemaakt is is gewoon voelbaar.
Carla je doet prachtig en bijzonder werk. Ik hoop dat je nog veel mensen blij mag maken met een prachtig herinnering item.
Roswitha Verboeket
13-02-19 21:05:08
Vanuit Düsseldorf van harte bedankt voor al die mooie herinneringitems. Zo mooi en vooral persoonlijk. Alle dingetjes vertellen een eigen verhaal. Ik vond het heel bijzonder om samen hier naar toe te mogen werken. Het was niet te merken dat er heel wat kilometertjes en zelfs een grens tussen ons zaten. Ieder idee werd door Carla meteen omgezet. Vol spanning kwam ik dus uiteindelijk naar Zwolle en werd hartelijk ontvangen. Wat zijn de items mooi geworden. Nog mooier dan op de fotos te zien. Zo veel mooie kleine details. Een echt emotionale dag met bloed ( gelukkig niet van mij 😉), zweet en tranen (wel bij mij maar ook van geluk).
Fijn dat Carla haar werk met zo veel liefde doet. Ik hoop dat ze nog heel veel mensen met haar talent en inzet blij kan maken.
Danielle Hagenaars
16-01-18 20:33:18
Lieve Carla,

Wat heb jij met heel veel liefde 3 prachtige kunstwerken gemaakt. Je hebt me continu op de hoogte gehouden, en je hebt me super enthousiast en blij gemaakt. Ben zo ontzettend blij dat mijn zoontje nu ook iets heeft van een hele bijzonder vrouw die hij helaas nooit heeft mogen leren kennen, mijn moeder iets prachtigs heeft van haar moeder. En mijn dochtertje iets geweldigs heeft van haar “oude oma” super dat ik hun dit cadeau kan doen. Wat heb jij ontzettend dankbaar werk! Enorm bedankt voor alle goede zorgen omtrent de knuffeltjes. Heel veel lieve groetjes
Wanda, Tara & Lana Schouten
01-07-17 21:35:32
Lieve Carla,
Wat heb jij op een mooie manier onze herinneringen tot iets bijzonders gemaakt! Zo betrokken als jij was, elk detail met ons overleggen, suggesties voorgesteld.
En wat stop je een liefde in je werk.
Wij zijn zo blij met de knuffels, kussens en het hart. Het ziet er zo prachtig uit, alles tot in detail afgewerkt. Wij willen je heel hartelijk bedanken voor alles. Het betekent veel voor ons.
Dikke knuffel van ons drie.
Wanda, Tara & Lana
Nicole Maris
29-05-17 19:38:51
Lieve Carla,
Ik ben je ontzettend dankbaar voor het mooie sprei en kussen wat je van de kleren van Jan, mijn lieve man, hebt gemaakt. Wat een mooi aandenken heb je voor mij gemaakt! Dank je wel!
Liefs, Nicole
Suzan Hart-Augusteijn
27-01-17 21:40:25
Lieve Carla,
Ik ben geweldig blij met de deken, kussens,draak en hartjes die je hebt gemaakt van Sjaak zijn kleding. Het was een hele mooie bijzondere reis om tot dit waanzinnig mooie resultaat te komen. Ik wil je enorm bedanken voor al je warmte, begrip, maar ook voor je oog voor detail en alles is zo mooi afgewerkt. Bedankt voor het fijne contact en de liefde waarmee alles is gemaakt! Groetjes Suzan Hart-Augusteijn
Trudy Berndsen
26-09-16 14:07:49
Lieve, lieve Carla
Vorige week de dekens en de kussens opgehaald en niet te vergeten de uil voor Cas. Hij is er superblij mee.
Zoals Frans in zijn laatste levensfase alleen maar liefde en warmte voelde. zo stop jij liefde en warmte in jouw creaties.
Het zijn kunstwerkjes.
Nogmaals heel veel dank namens allen.
Een warme groet en liefs,

Trudy
Mariska Streppel
24-09-16 13:49:48
Lieve Carla,
Nogmaals veel dank voor de dierbare deken en kussentjes, al was het even slikken.. Je hebt bijzonder talent voor detail met zakjes, knoopjes, kraagjes en steekjes. En heb ook persoonlijke benadering erg op prijs gesteld! Zet het voort met dezelfde passie!
Groetjes, Mariska en fam.
Bianca De ruijter
20-05-16 08:54:21
Beste Carla

Ontroerd om te lezen wat je met jouw talent hebt gedaan. Bijzonder om mensen zo een mooie herinnering van hun dierbaren te kunnen geven.
Lieve gr Bianca
Marianne Toirkens
27-03-16 13:06:30
Lieve Carla,
Wat zijn wij je ontzettend dankbaar voor alle waardevolle herinneringen aan mijn man, vader en opa Jack. De kussens, beren en bedloper zijn met zoveel passie en liefde gemaakt en zien er zo prachtig uit. Ook je luisterend oor, je medeleven, emoties en benaderbaarheid tonen wat een mooi en warm mens jij bent. Ik hoop dat je nog heel veel mensen zo blij kunt maken met jouw bijzondere werk en wens je heel veel succes en goeds toe. En nogmaals heel veel dank voor het prettige contact.
Alita van Keulen
27-01-16 16:20:34
Vandaag mijn kussen mogen ophalen. Zo bijzonder. Kleding van mijn broertje, die 45 jaar geleden overleden is, heeft nu een plek gekregen!
Voelt beetje als thuiskomen. Wordt daar heel blij van. Koesteren.
Carla heel erg bedankt.
Geertine pelleboer
23-10-15 19:50:22
Carla wat heb jij bijzonder mooie objecten gemaakt!
Gevoel en warmte waarmee jij de stofjes samenvoegde geeft weer met welk respect jij de nabestaanden van een overleden geliefde aanvoelt!
Tonen: 5  10   20