I Remember You

Herinneringsdekens

Graag ontvang ik reacties over mijn werk en/of deze site.

Ik ben blij met ieder bericht in dit gastenboek, dus laat gerust opmerkingen, ideeën of gewoon een groet achter!

 

 

Gastenboek

43 berichten op 5 pagina's
Wanda, Tara & Lana Schouten
01-07-17 21:35:32
Lieve Carla,
Wat heb jij op een mooie manier onze herinneringen tot iets bijzonders gemaakt! Zo betrokken als jij was, elk detail met ons overleggen, suggesties voorgesteld.
En wat stop je een liefde in je werk.
Wij zijn zo blij met de knuffels, kussens en het hart. Het ziet er zo prachtig uit, alles tot in detail afgewerkt. Wij willen je heel hartelijk bedanken voor alles. Het betekent veel voor ons.
Dikke knuffel van ons drie.
Wanda, Tara & Lana
Nicole Maris
29-05-17 19:38:51
Lieve Carla,
Ik ben je ontzettend dankbaar voor het mooie sprei en kussen wat je van de kleren van Jan, mijn lieve man, hebt gemaakt. Wat een mooi aandenken heb je voor mij gemaakt! Dank je wel!
Liefs, Nicole
Suzan Hart-Augusteijn
27-01-17 21:40:25
Lieve Carla,
Ik ben geweldig blij met de deken, kussens,draak en hartjes die je hebt gemaakt van Sjaak zijn kleding. Het was een hele mooie bijzondere reis om tot dit waanzinnig mooie resultaat te komen. Ik wil je enorm bedanken voor al je warmte, begrip, maar ook voor je oog voor detail en alles is zo mooi afgewerkt. Bedankt voor het fijne contact en de liefde waarmee alles is gemaakt! Groetjes Suzan Hart-Augusteijn
Trudy Berndsen
26-09-16 14:07:49
Lieve, lieve Carla
Vorige week de dekens en de kussens opgehaald en niet te vergeten de uil voor Cas. Hij is er superblij mee.
Zoals Frans in zijn laatste levensfase alleen maar liefde en warmte voelde. zo stop jij liefde en warmte in jouw creaties.
Het zijn kunstwerkjes.
Nogmaals heel veel dank namens allen.
Een warme groet en liefs,

Trudy
Mariska Streppel
24-09-16 13:49:48
Lieve Carla,
Nogmaals veel dank voor de dierbare deken en kussentjes, al was het even slikken.. Je hebt bijzonder talent voor detail met zakjes, knoopjes, kraagjes en steekjes. En heb ook persoonlijke benadering erg op prijs gesteld! Zet het voort met dezelfde passie!
Groetjes, Mariska en fam.
Bianca De ruijter
20-05-16 08:54:21
Beste Carla

Ontroerd om te lezen wat je met jouw talent hebt gedaan. Bijzonder om mensen zo een mooie herinnering van hun dierbaren te kunnen geven.
Lieve gr Bianca
Marianne Toirkens
27-03-16 13:06:30
Lieve Carla,
Wat zijn wij je ontzettend dankbaar voor alle waardevolle herinneringen aan mijn man, vader en opa Jack. De kussens, beren en bedloper zijn met zoveel passie en liefde gemaakt en zien er zo prachtig uit. Ook je luisterend oor, je medeleven, emoties en benaderbaarheid tonen wat een mooi en warm mens jij bent. Ik hoop dat je nog heel veel mensen zo blij kunt maken met jouw bijzondere werk en wens je heel veel succes en goeds toe. En nogmaals heel veel dank voor het prettige contact.
Alita van Keulen
27-01-16 16:20:34
Vandaag mijn kussen mogen ophalen. Zo bijzonder. Kleding van mijn broertje, die 45 jaar geleden overleden is, heeft nu een plek gekregen!
Voelt beetje als thuiskomen. Wordt daar heel blij van. Koesteren.
Carla heel erg bedankt.
Geertine pelleboer
23-10-15 19:50:22
Carla wat heb jij bijzonder mooie objecten gemaakt!
Gevoel en warmte waarmee jij de stofjes samenvoegde geeft weer met welk respect jij de nabestaanden van een overleden geliefde aanvoelt!
Pascale Ouwerkerk
19-06-15 07:12:56
Lieve Carla, het is nu een paar maanden geleden dat ik mijn prachtige deken gemaakt van de kleren van mijn dochter van jou heb gekregen. Ik ben er zo blij mee. De deken blijft een heel mooi aandenken en geeft heel veel troost. Ook het kussen voor zoonlief is geweldig. Nogmaals bedankt. Liefs Pascale.
Tonen: 5  10   20