Mariken Poeles-Streefland

23 juli 2021

Beste Carla,
Ik wil je ontzettend bedanken voor de prachtige beer die je voor mij hebt gemaakt! De beer is gemaakt van het trouw overhemd van mijn man. Helaas is mijn man overleden. Het is een heel bijzonder overhemd met veel aparte details. Deze heb je allemaal verwerkt in de beer. En ook nog als extra de naam van mijn man erop gemaakt in een hart! Je hebt voor mij iets heel waardevols gemaakt, met als eindresultaat een uniek ontwerp. Super bedankt Carla. Voor de manier waarop je met zoveel passie en respect mij een waardevolle herinnering hebt gegeven!


Jolande van Haaren

29 maart 2021

Hoi Carla, het hele proces van kleding brengen, ideeen doorspreken en het in elkaar zetten van mijn herinneringsdeken aan mijn mam heeft me ontzettend goed gedaan. Niets dan lof voor je werkwijze en je ongelooflijke professionaliteit! De deken is een sieraad op mijn bed en een blijvende, warme herinnering aan mijn lieve moeder.


Inez te Pas

16 februari 2021

Hoi Carla,

Wij (ik en mijn broertjes) mogen al een hele tijd genieten van de mooie herinneringsdekens die jij hebt gemaakt met de kleding van onze overleden vader. Ik had niet verwacht dat dit op sommige momenten zo’n troost kon zijn. Echt ge wel dig hoe jij dit hebt gemaakt, prachtig! En super snel, dat had je zelf niet eens verwacht.

Ik raad iedereen aan om iets bij jou te laten maken. Nogmaals heel erg bedankt van ons! X


Bea Bentink-Vlielander

5 januari 2021

Ik kreeg van mijn dochter een prachtig kussen van de kleding van mijn man. Aangenaam verrast.....wat ontzettend mooi en wat was ik er blij mee.
Ze had zelf een prachtige herdenkingsdeken laten maken door Carla.
Het heeft mij diep ontroerd om te zien wat er van de persoonlijke spullen van mijn man is gemaakt.
Ontzettend bedankt Carla.
Maak zo maar veel mensen blij.


Jonie Franke

21 december 2020

Van de week een kussen en twee kussens mogen ontvangen. Wat zijn ze prachtig! Bedankt voor dit waardevolle aandenken en wat is het mooi afgewerkt met de knoopjes, zakken en ritsen. Is zijn geld meer dan waard.


Danielle van Toledo

19 december 2020

Carla maakt echt kunstwerken. En geeft hier een dierbare herinnering. Ze is persoonlijk, betrokken empatisch en betrekt je in het heel proces van het maken.

De afwerking is fantastisch te noemen.

Dank je wel Carla voor dit prachtige aandenken.


Anneke Verkaart

22 oktober 2020

Door de Corona kon ik niet naar Zwolle komen, maar dat was geen belemmering . We hadden veel contact en via foto’s en goed overleg heb jij met heel veel liefde 2 mooie kussens voor mij gemaakt, ook de uiltjes voor mijn kinderen, heel persoonlijk , het uiltje voor mijn kleindochter, die haar opa nooit gekend heeft is zo mooi geworden.

Het ontroerde mij diep toen de post het bij mij afleverde, het voelt goed dat we nu zo’n mooie herinnering hebben door jou met zoveel liefde en vakmanschap gemaakt.

Dankjewel,

Anneke ❤️


Annemieke, Heike en Famke Stulp

28 november 2019

Wat een uitzonderlijke gave heb je Carla, het vertalen van alle herinneringen naar zulke mooie items. Iedereen die ik het laat zien is er stil en ontroerd van, je bent echt goud waard en super goed, alle details kloppen gewoon. Super blij dat ik je site tegen kwam en je heb mogen leren kennen, of zou Harm beetje geholpen hebben, vast! Wens je alle goeds voor de toekomst, voor jezelf, je gezin en hoop dat je voor vele mensen nog vele mooie items mag maken!


Paul Kruizenga

27 juli 2019

Voor mij persoonlijk was het tijd om de kleding van mijn overleden vrouw op te ruimen. Ik werd attent gemaakt dat het mogelijk was om hier een herinneringsdeken of kussen van te laten maken. Zodoende kwam ik op de site van Carla uit, deze sprak mij gelijk aan. Na een afspraak gemaakt te hebben en alle kleding te hebben doorlopen is hier een mooie deken van gemaakt. Als ik er na kijk komen gevoelens en herinneringen op aan al die mooie momenten die ik met mijn grote liefde heb mee gemaakt. Nu heb ik nog iets tastbaars, en dat zal mij kracht geven om door gegaan! Het is goede beslissing geweest om dit te laten maken, en je kan zien dat het met toewijding en liefde gemaakt is. Carla bedankt!!


Geja van Grootheest

3 juni 2019

Voor de 3e keer heb ik nu bij Carla een bestelling gedaan.

Nu voor 2 harten kussens van kleding van mijn oma die recent is overleden.

Net zoals eerdere werken die ik heb ontvangen zijn ze prachtig geworden. Ik ben er ontzettend blij mee. De liefde waar mee het gemaakt is is gewoon voelbaar.

Carla je doet prachtig en bijzonder werk. Ik hoop dat je nog veel mensen blij mag maken met een prachtig herinnering item.


Roswitha Verboeket

13 februari 2019

Vanuit Düsseldorf van harte bedankt voor al die mooie herinneringitems. Zo mooi en vooral persoonlijk. Alle dingetjes vertellen een eigen verhaal. Ik vond het heel bijzonder om samen hier naar toe te mogen werken. Het was niet te merken dat er heel wat kilometertjes en zelfs een grens tussen ons zaten. Ieder idee werd door Carla meteen omgezet. Vol spanning kwam ik dus uiteindelijk naar Zwolle en werd hartelijk ontvangen. Wat zijn de items mooi geworden. Nog mooier dan op de fotos te zien. Zo veel mooie kleine details. Een echt emotionale dag met bloed (gelukkig niet van mij 😉), zweet en tranen (wel bij mij maar ook van geluk).

Fijn dat Carla haar werk met zo veel liefde doet. Ik hoop dat ze nog heel veel mensen met haar talent en inzet blij kan maken.


Danielle Hagenaars

16 januari 2018

Lieve Carla,

Wat heb jij met heel veel liefde 3 prachtige kunstwerken gemaakt. Je hebt me continu op de hoogte gehouden, en je hebt me super enthousiast en blij gemaakt. Ben zo ontzettend blij dat mijn zoontje nu ook iets heeft van een hele bijzonder vrouw die hij helaas nooit heeft mogen leren kennen, mijn moeder iets prachtigs heeft van haar moeder. En mijn dochtertje iets geweldigs heeft van haar “oude oma” super dat ik hun dit cadeau kan doen. Wat heb jij ontzettend dankbaar werk! Enorm bedankt voor alle goede zorgen omtrent de knuffeltjes. Heel veel lieve groetjes


Wanda, Tara en Lana Schouten

1 juli 2017

Lieve Carla,

Wat heb jij op een mooie manier onze herinneringen tot iets bijzonders gemaakt! Zo betrokken als jij was, elk detail met ons overleggen, suggesties voorgesteld.

En wat stop je een liefde in je werk.

Wij zijn zo blij met de knuffels, kussens en het hart. Het ziet er zo prachtig uit, alles tot in detail afgewerkt. Wij willen je heel hartelijk bedanken voor alles. Het betekent veel voor ons.

Dikke knuffel van ons drie.

Wanda, Tara & Lana

Nicole Maris

29 mei 2017

Lieve Carla,

Ik ben je ontzettend dankbaar voor het mooie sprei en kussen wat je van de kleren van Jan, mijn lieve man, hebt gemaakt. Wat een mooi aandenken heb je voor mij gemaakt! Dank je wel!

Liefs, Nicole


Suzan Hart-Augusteijn

27 januari 2017

Lieve Carla,

Ik ben geweldig blij met de deken, kussens,draak en hartjes die je hebt gemaakt van Sjaak zijn kleding. Het was een hele mooie bijzondere reis om tot dit waanzinnig mooie resultaat te komen. Ik wil je enorm bedanken voor al je warmte, begrip, maar ook voor je oog voor detail en alles is zo mooi afgewerkt. Bedankt voor het fijne contact en de liefde waarmee alles is gemaakt! Groetjes Suzan Hart-Augusteijn


Trudy Berndsen

26 september 2016

Lieve, lieve Carla

Vorige week de dekens en de kussens opgehaald en niet te vergeten de uil voor Cas. Hij is er superblij mee.

Zoals Frans in zijn laatste levensfase alleen maar liefde en warmte voelde. zo stop jij liefde en warmte in jouw creaties.

Het zijn kunstwerkjes.

Nogmaals heel veel dank namens allen.

Een warme groet en liefs,

Trudy


Mariska Streppel

24 september 2016

Lieve Carla,

Nogmaals veel dank voor de dierbare deken en kussentjes, al was het even slikken.. Je hebt bijzonder talent voor detail met zakjes, knoopjes, kraagjes en steekjes. En heb ook persoonlijke benadering erg op prijs gesteld! Zet het voort met dezelfde passie!

Groetjes, Mariska en fam.


Bianca de Ruijter

20 mei 2016

Beste Carla

Ontroerd om te lezen wat je met jouw talent hebt gedaan. Bijzonder om mensen zo een mooie herinnering van hun dierbaren te kunnen geven.

Lieve gr Bianca


Marianne Toirkens

27 maart 2016

Lieve Carla,

Wat zijn wij je ontzettend dankbaar voor alle waardevolle herinneringen aan mijn man, vader en opa Jack. De kussens, beren en bedloper zijn met zoveel passie en liefde gemaakt en zien er zo prachtig uit. Ook je luisterend oor, je medeleven, emoties en benaderbaarheid tonen wat een mooi en warm mens jij bent. Ik hoop dat je nog heel veel mensen zo blij kunt maken met jouw bijzondere werk en wens je heel veel succes en goeds toe. En nogmaals heel veel dank voor het prettige contact.


Alita van Keulen

27 januari 2016

Vandaag mijn kussen mogen ophalen. Zo bijzonder. Kleding van mijn broertje, die 45 jaar geleden overleden is, heeft nu een plek gekregen!

Voelt beetje als thuiskomen. Word daar heel blij van. Koesteren.

Carla heel erg bedankt.


Geertine Pelleboer

23 oktober 2015

Carla wat heb jij bijzonder mooie objecten gemaakt!

Gevoel en warmte waarmee jij de stofjes samenvoegde geeft weer met welk respect jij de nabestaanden van een overleden geliefde aanvoelt!


Pascale Ouwekerk

19 juni 2015

Lieve Carla, het is nu een paar maanden geleden dat ik mijn prachtige deken gemaakt van de kleren van mijn dochter van jou heb gekregen. Ik ben er zo blij mee. De deken blijft een heel mooi aandenken en geeft heel veel troost. Ook het kussen voor zoonlief is geweldig. Nogmaals bedankt. Liefs Pascale.


Suzanne Kortekaas

4 december 2014

Hoi Carla,

Hartstikke bedankt voor het maken van het mooie kussen en de leuke uiltjes van de kleding van mijn vader. Voelt heel bijzonder.


Johanna Venema

13 september 2014

Carla,

Wat zijn wij blij met de kussens en uiltjes. Zo heerlijk om de kussen in mijn rug te voelen. Ook de kinderen waren erg verrast wat je hebt gemaakt. De shirts, stropdassen, truien en broek, allemaal zo herkenbaar. Het voelt goed.


Wim Overkamp

19 mei 2014

Dag Carla,

Vandaag sprak ik jouw vader op het kerkhof, waar ik was omdat mijn Dinie daar ruim een week geleden is begraven. Ben daarna bij je pa en ma thuis geweest en heb wat voorbeelden bekeken. Heel bijzonder wat je maakt. Ik ben nu nog niet toe aan opruimen, maar wie weet kun je iets voor ons betekenen. Ik mis mijn Dinie enorm...

Een lieve groet van je vroegere meester.

Wim


Smit

17 mei 2014

De kleinkinderen zijn heel blij met de uiltjes die van opa zijn sjaal en stropdas zijn gemaakt. Zo waakt de uil symbolisch over hen.


Fam. Smit

17 mei 2014

Carla, wij zijn ontzettend blij met de gemaakte kussens en poef. Geweldig hoe jij dit voor ons gemaakt hebt. Mooie herinnering aan onze dierbare man, vader en opa.


Geja van Grootheest

24 maart 2014

Via een pagina op Facebook ben ik op deze site terecht gekomen. Ik heb contact opgenomen met Carla omdat ik graag van de twee box pakjes die ik had gekocht voor ons overleden zoontje, een knuffeltje wilde laten maken, als aandenken voor ons oudste zoontje voor later. het contact verliep zeer prettig, en inmiddels hebben wij ons konijn al in huis, we zijn er zeer blij mee, ook ons oudste zoontje is er helemaal weg van. Lieve Carla, je hebt echt een gave, ik hoop dat je met jou passie, liefde en creativiteit nog veel mensen mag helpen en blij mag maken met één van jou creaties. Ik ben je enorm dankbaar voor wat je voor ons gemaakt hebt, en hoe alles geregeld is.


Jacqueline Zwakenberg

9 december 2013

Lieve Carla, wat een geweldig initiatief en een supersite!!

Ik wens je erg veel succes!!!!

Dikke knuffel van Jacqueline Zwakenberg.


Lydia Rijkens

27 november 2013

Carla wat een mooie site mooi en zorgvuldig in elkaar gezet. Veel succes en met de mooie details die verwerkt zijn vind je de passie van het maken terug!


Ingrid Liefers

18 november 2013

Wat een prachtige site, Carla! Heel veel succes. Het gaat je zeker lukken!!


Pa en ma Ohms

15 november 2013

Dag lieve Carla, we zijn erg blij met de herinneringskussen die je voor ons gemaakt hebt. Iets wat wij zeer kunnen waarderen! De herinneringsdekens zijn ook prachtig geworden. Het geeft ons een warm gevoel te zien wat je allemaal doet. Gefeliciteerd met deze site en veel succes met dit prachtig initiatief. We zijn trots op je.

Liefs pa en ma


Dora Schiphof

7 november 2013

Dag lieve Carla, gefeliciteerd met deze prachtige site. De site straalt uit waar jij voor gaat en staat. Ik wens je toe dat je jouw creativiteit mag gebruiken om een mooie persoonlijke liefdevolle herinnering voor anderen te maken. Hetgeen je al gemaakt hebt is echt heel mooi en waardevol! Succes!


Natascha Boelman

2 november 2013

Prachtige site!! Overzichtelijk, duidelijk en vooral erg mooi.

Heel veel succes met de site en het maken van de persoonlijke kleden/ kussens etc....

Ook bijzonder dat de site zo persoonlijk is en je dus ook echt een stukje Carla ziet.

Je mag trots zijn op deze site.

Liefs Natascha


Paul Hooijman

1 november 2013

Beste Carla,

Wat een mooi idee, ik hoop dat je veel mensen een dierbaar aandenken kunt geven. En dat je daar zelf ook veel voldoening uit mag halen.

Groet, Paul


Henk Salomons

1 november 2013

Hoi Carla,

Goed gelukt, mooie site geworden zeg.

Veel succes.


Rita Thenu

1 november 2013

Hallo Carla,

Wat een mooie, gevoelige website en wat een moedig initiatief.

Heel veel succes.

Hartelijke groet,

Rita Thenu


Jacqueline Bevers

27 oktober 2013

Beste Carla,

Ik heb al werk van je mogen zien en ontroerende verhalen gehoord. Wat een dankbaar werk om zo'n mooie herinnering te kunnen maken. Mooi ook zoals je heel precies de juiste stukjes stof selecteert om er iets van te maken. Succes met je atelier, de site ziet er in ieder geval goed uit! Groeten Jacqueline Bevers


Roelien Boersma

26 oktober 2013

Lieve Carla,

Wat een mooie overzichtelijke site met prachtige kleuren hebben jullie ontworpen!

Heel veel succes met het maken van de kleden, kussens etc.

Hartelijke groetjes Roelien.


Annemiek de Wolf

26 oktober 2013

Wat een mooie, duidelijke website. Net zoals de dekens en kussens die je hebt gemaakt: prachtig! Heel veel succes met je activiteiten!


Ans Ohms

26 oktober 2013

Lieve Carla,

Wat een enorme mooie, warme en oprechte site heb je gemaakt.

Ik hoop dat veel mensen van je diensten gebruik zullen maken, voor jou maar eigenlijk meer voor hun zelf. Want wat jij met je expertise kan maken zal waardevol voor hen zijn.

Heel veel werk plezier toegewenst.

Lieve groet, Martin, Annemiek, Michiel en Ans


Lyann Ohms

26 oktober 2013

Dierbare herinneringen aan een bijzonder persoon verweven in een kussen. Het resultaat geeft me een warm gevoel. Fijn en dankbaar dat je dit voor mij gedaan hebt. Je hebt een oog voor detail en het persoonlijke, ook terug te zien in de prachtige herinneringsdekens! Ik wens je veel succes, ook namens Erik, Marco en Bob x


Pa en Ma Salomons

25 oktober 2013

Lieve Carla,

Hele mooie website, warme woorden

en prachtige werkstukken!

Wij zijn ook trots op jullie.

Heel veel succes.

Liefs Pa en Ma


Gerdien Klaasen

25 oktober 2013

Hoi Carla, ziet er heel mooi uit!

Wij zijn trots op je en hopelijk kun je gauw met je creativiteit aan de slag!